“Hallo Kerst!” met de Bliid Boadskip Sjongers en Crescendo

09-12-2017 - 20:00:00

 Terug naar het overzicht

Info:

Gospelkoor Bliid Boadskip Sjongers uit Berltsum en fanfare Crescendo uit Hijum Finkum hebben een muzikaal programma samengesteld: “Hallo Kerst”; een muzikale opmaat naar kerst 2017.
Onder bezielende leiding van Wim Dijkstra, dirigent van beide verenigingen, en vaste pianiste Gelske Bergsma is er een aantrekkelijk programma samengesteld. De muzikanten zullen afzonderlijk te horen zijn. Tevens zal er gezamenlijk gezongen en gemusiceerd worden, maar ook samen zingen met het publiek zal zeker niet ontbreken!
Crescendo, opgericht in 1930, kent een rijke historie met vele hoogtepunten en ook in dit seizoen laat deze vereniging zien en horen dat ze het publiek kan verrassen met haar muziek en de soms verrassende acts die ze tijdens de concerten laat “zien”.
De Bliid Boadskip Sjongers hebben een ietwat kortere historie. Zij zijn in 1974 opgericht en de zangers hebben al vele kerkdiensten, muziekavonden en concerten georganiseerd en ook zij zijn niet bang om hun grenzen te verleggen. Afgelopen seizoen hebben zij nog een bijzonder concert gegeven met het Frysk Hoorn Trio, dat je gerust een unieke combinatie kunt noemen!
Kortom, de muzikanten van Crescendo en de Bliid Boadskip Sjongers willen met “Hallo Kerst!” alvast een voorproefje geven van het bijzondere feest dat kerst altijd weer is en mag zijn!
De concerten zullen worden gehouden op:
• Zaterdag 9 december in de Hege Stins te Stiens om 20.00 uur;
• Zondag 17 december in de Groate Kerk te St.-Jacobiparochie om 15.30 uur.
De entree is € 10 per persoon en jongeren tot 16 jaar hebben vrij entree.

Locatie:

Stiens / De Hege Stins

Entree:

€ 10,00