Miedema Makelaars

Over Miedema Makelaars

Over Miedema Makelaars Friesland

Miedema Makelaars is het bedrijf van Gosse Miedema en Tjettje Stoelwinder–Miedema. We zijn actief als makelaar in Friesland met aankoop- en verkoopbegeleiding, maar ook met taxaties en waardepalingen. We kennen met name de regio Noordwest Friesland als geen ander en hierdoor beschikken we over een groot regionaal netwerk. Wij verbinden verkopers en kopers met elkaar. We weten wat er speelt in de regio en bij de aankoper en verkoper. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuws binnen de woningmarkt. Verder zijn wij gecertificeerd als VBO makelaar, de branche verenging.

"Ons kantoor staat in Leeuwarden, hier werken we vol energie aan de aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Maar de meeste klanten spreken we gewoon thuis aan de keukentafel of in de woonkamer. Dat is immers de plek waar het om gaat; de woning. Persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop."  - Tjettje

Dienstverlening Miedema Makelaars Friesland

Miedema Makelaars helpt u met de aankoop en verkoop van woningen. Daarnaast doen we ook taxaties en waardebepalingen, maar ook voor huur en verhuur van uw woning kunt u bij dé makelaar van Noordwest Friesland terecht. Miedema Makelaars is actief in een breed gebied. De huidige portefeuille richt zich met name op woningen in dorpen als Berltsum (Berlikum), Minnertsga, Menaam (Menaldum), Bitgum (Beetgum), Bitgummole (Beetgumermolen), Marssum, Tzummarum, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Sexbierum, Stiens, Vrouwenparochie, Sint Jacobiparochie en Sint Annaparochie.

Vind de woning die bij u past in de regio Friesland met Miedema Makelaars

Ook wanneer u juist op zoek bent naar een woning in het prachtige Friesland, zijn we u graag van dienst. We kennen de omgeving als geen ander en vinden het droomhuis waarnaar u al zo lang op zoek bent. Kortom, een full service makelaarskantoor met een scherpe courtage!

Persoonlijk contact, rechtstreeks contact met de makelaar, afspraak en bezichtiging ook ’s avonds en in het weekend mogelijk. Dat is waar Miedema Makelaars voor staat!

Wat is er te doen bij Miedema Makelaars?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer