Palet

  •   Zorgsteunpunt Palet Berlinga State, Hofsleane 30 9041 AR Berlstum
  •   0518-46 14 65
  •   Bezoek de website

Over Palet

Appartementencomplex Berlinga State

Berlinga State bestaat uit 22 (senioren)appartementen aan de Hofsleane, 4 gezinswoningen aan de Buorren en 4 levensloopbestendige woningen aan het binnenstraatje. Centraal in het gebouw zijn het zorgsteunpunt en dedagactiviteitenruimte van Palet gevestigd.Door de ligging in het hart van Berltsum zijn dorpsvoorzieningen als winkel en kapper, in de buurt. Binnen het complex kunt u gebruik maken van alle voorzieningen zoals thuishulp & zorg, alarmering, workshops & activiteiten en dagopvang.

 

Dagcentrum Palet

Voor dagverzorging en dagbehandeling kunt u terecht in Berlinga State. We bieden eengevarieerd dagprogramma aan ouderen met een indicatie, waarbij ze worden begeleid door deskundige medewerkers.

 

Wijkverpleegkundige Berltsum en omstreken

De wijkverpleegkundige is een vast aanspreekpunt voor al uw zorgvragen. Dankzij de uitgebreide kennis en mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg, welzijn en behandeling, regelt de wijkverpleegkundige snel de juiste hulp voor u. De wijkverpleegkundige werkt nauw samen met huisartsen en andere hulpverleners om u hulp te kunnen verlenen in uw eigen dorp. Het gaat daarbij ook om preventie, ondersteuning, advies en voorlichting. Samen met u zorgt de wijkverpleegkundige ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.De wijkverpleegkundige komt graag bij u langs.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u eens een kijkje nemen in een appartement van Berlinga State. wilt u meer weten over het dagcentrum of wilt u contact met de buurtverpleegkundige? Bel dan met het Klantadviescentrum van Palet (0900-321 321 3 (€ 0,01 p/m)) of kijk op www.paletgroep.nl

 
Wat is er te doen bij Palet?

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Meer agenda punten
Lees meer