Terug naar Nieuws.

Vrijwilligerscentrale Waadhoeke zoekt nieuwe vrijwilligers

Heeft u regelmatig een paar uurtjes over en wilt u wel iets voor een andere betekenen ? Meld u zich dan aan bij de vrijwilligerscentrale. De vrijwilligerscentrale Waadhoeke kan uw hulp goed gebruiken.

 

Op dit moment zijn we samen met de bewoners commissie van Berlinga State op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om als gastheer / gastvrouw aanwezig te zijn. 1 x per week hebben de inwoners van Berlinga State een inloop moment in het dagcentra. Dit is op dinsdag van 16.00 – 18.00 uur.

Ze kunnen dan even gezellig bij elkaar komen, kopje koffie drinken eventueel een spelletje doen. En ondertussen wachten op de visboer die langs komt. Maar om het allemaal nog wat gezelliger te maken zijn we op zoek naar een gastheer / gastvrouw die de bewoners commissie wil ondersteunen om dit mogelijk te maken. Want het liefst zien ze ook nog dat de mensen uit de buurt of het dorp ook langs komen.

Men weet niet half hoe gezellig ze het met elkaar hebben in Berlinga State. En dat willen ze graag delen met het dorp.

Wilt u meer weten of heeft u interesse neem dan contact op met de vrijwilligerscentrale Waadhoek in Berltsum ( 0518 ) 462363 of stuur een email naar vwcwaadhoeke@deskule.nl
Mocht dit niet zijn wat u wel zou willen doen als vrijwilliger, kijk dan gerust ook eens op de website van de Skule. Er is voor iedereen wel iets passend te vinden.


Alle vacatures en voorwaarden zijn te vinden op de site: deskule.nl

Op deze site kunt u zich ook als vrijwilliger registeren.
Vrijwilligerscentrale Waadhoeke.