Activiteiten

Juli 2017 – Midzomernachtmarkt
Op deze markt hebben we samen met leden van OpMaat pannenkoeken gebakken. De opbrengst hiervan werd volledig gedoneerd aan de muziekvereniging die haar al haar instrumenten, bladmuziek, prijzen en gebouw verloor aan de verwoestende brand diezelfde maand.

 

Juni 2017 – Verloting
Tijdens het volleybaltoernooi op 23 juni werd er een verloting gehouden, met prijzen gesponsord door diverse Berltsummer bedrijven. De totale opbrengst bedroeg 900 euro.

 

April 2017 – Highwood Live
Het dak vloog er bijna af tijdens Highwood Live. Dankzij de muzikale inzet van The Caligulas, Jakes Dogs, Vintage en Krijn Jacob & Marleen hebben we ruim 1600 euro kunnen ophalen voor het MFC.

 

Maart 2017 – Pepermuntactie
Dit was de eerste grote verkoopactie van de commissie. De verkoop liep fantastisch met een mooie opbrengst van 1500 euro.

 

December 2016 - Winterbazaar
De eerste activiteit was het organiseren van de winterbazaar op het plein voor/bij de Kruiskerk waar ook de ‘barometer’ werd onthuld. Een meter die aangeeft hoeveel geld er binnen is voor de realisatie van het MFC. Een succesvolle en goed bezochte bazaar die maar liefst 1200 euro heeft opgeleverd. Klik voor een compleet fotoverslag op deze link.